לימודים אינפו

מדעי המזון, הנדסת מזון

התקשרו עכשיו למידע לימודים 03-921-3193
מידע לימודים טלפוני - מענה אנושי
לימודים  |  כתבות
לימודי מחשבים
מדעי המזון, הנדסת מזון
הנדסת מזון כוללת מגוון תחומי לימוד רחב וביניהם: עיצוב מכונות ותהליכי ייצור מזון, תהליכי אבטחת מזון ושימור מזון, תהליכים ביוטכנולוגיים של ייצור מזון, עיצוב אריזת מזון ובקרת איכות על ייצור מזון. תחום הנדסת מזון או מדעי המזון מתייחס למרכיבי ייצור ועיבוד של מזון.
תחום מדעי המזון עוסק בהיבטים הטכניים של מזון, עבודת החקלאי [קטיף, בציר] אריזה, ושיווק לצרכן. מדעני מזון עוסקים בפיתוח אמצעי מזון חדשים ותהליכי הפקתם, בחירת האריזה, חוקרים את חיי מדף, ועוסקים גם בניסויים מיקרוביולוגיים או כימיים.
באפשרותך לסמן מספר מוסדות לימוד המועדפים עליך, ולקבל הצעה מכולם!
המכללה האקדמית תל חי - לימודי מדעי המזון
בואו לעסוק במחקר ופיתוח של מוצרי מזון חדשים
אוניברסיטת אריאל - ביולוגיה מולקולרית
אוניברסיטת אריאל. רוח חדשה באקדמיה
NCS - בית הספר למאמני תזונה
בית הספר להכשרת מאמני תזונה NCS - Nutrition Coaching School
מכללת אוהלו - בית הספר להנדסאים
תעודת הנדסאי טכנולוגיות מים ותעודת הנדסאי כימיה בהתמחות מזון


לעמוד הקודם    |    לעמוד הבא
המכללה האקדמית תל ח
אוניברסיטת אריאל -
NCS - בית הספר למאמ
מכללת אוהלו - בית ה
מלא פרטים והמוסדות
שסימנת ייצרו איתך קשר
-

מידע לימודים
תחומי לימודים
מסלולי לימודים
קורסים נוספים
ייעוץ לימודים
פרסום באתר
כל הזכויות שמורות © 2003 לימודים אינפו / אינפו ערוצי מדיה ותקשורת בע"מ        תנאי שימוש      כתוב לנו      RSS