לימודים אינפו לימודים אינפו
פורטל לימודים מס' 1 בישראל
www.limudim-info.co.il
מכללות | קורסים
התקשרו עכשיו למידע לימודים 03-921-3193
מידע לימודים טלפוני - מענה אנושי
לימודים  |  כתבות
תדמור - בית הספר המרכזי למלונאות - דף ראשי

תדמור - ניהול והקמת מסעדות


להגשים חלום. לפתוח מסעדה

הטבחים החרוצים, העובדים על תפריט יצירתי ונחשק; המלצריות החייכניות, שמקבלות טיפים שמנים; הברמנים המנוסים, שנהנים מכל רגע; הספקים הנאמנים, שיודעים שכאן לעולם לא יתקלו בבעיות; הלקוחות המרוצים, שחוזרים שוב ושוב; ואתה, שיודע שכל זה – שלך ובזכותך...
בואו לחוות את עולם המסעדנות, וללמוד אותו כמקצוע, בקורס ניהול והקמת מסעדות של בית הספר בעל מוניטין רב השנים והמקצועי ביותר בתחומו בארץ - בית הספר המרכזי למלונאות תדמור.
למה ללמוד בקורס ניהול והקמת מסעדות?
• קורס ניהול והקמת מסעדות נותן כלים לניהול מקצועי של העסק ולעמידה ברמת המקצוענות הנדרשת בענף המסעדות.
• קורס ניהול והקמת מסעדות מעניק הכשרה יסודית ומקיפה למי שמעוניין להקים מסעדה או בית קפה, לבעלי עסקים המעוניינים להרחיב את ידיעותיהם, ולעוסקים בתחום המעוניינים בקידום אישי.
• קורס ניהול והקמת מסעדות עוסק בפרקטיקה של עולם היזמות, עם ניואנסים המיוחדים לעסקי מזון למיניהם בנושאי מיקום, גיוס צוות, תמחור והמחרה, שיווק ועוד.
• ניהול והקמת מסעדות הוא מקצוע בינלאומי, וההכשרה תאפשר לך לעבוד בארץ, וגם בחו'ל.
• ניהול והקמת מסעדות הוא מקצוע בו הקידום הוא על בסיס כישורים ומיומנות מקצועית אישית.
למה ללמוד בתדמור?
• תדמור מציע את קורס ניהול והקמת מסעדות המקצועי, האיכותי והמקיף ביותר בשוק.
• תדמור מציע שיטת הוראה ייחודית, הכוללת הרצאות פרונטליות, סדנאות, סיורים מקצועיים ותצפיות במסעדות.
• תדמור מעסיק את צוות ההדרכה המנוסה ביותר בארץ, כולל מסעדנים, יועצים לעסקים, מעצבים, שפים יועצים קולינריים, מהבכירים והידועים בענף.
• תדמור מציע לתלמידיו ולבוגריו, לצד לימודים ברמה הגבוהה ביותר, גם יחס אישי, עזרה כשנדרש, התחשבות וחברות.
• תדמור גאה ברשימת בוגרים הפועלת בצמרת תעשיית המזון בארץ ובחו'ל.
דברים שכדאי לדעת
• קורס ניהול והקמת מסעדות מקנה ידע ניהולי וכלים יישומיים בכל מגוון המרכיבים הנדרשים להקמת מסעדה או בית קפה וניהולם.
• קורס ניהול והקמת מסעדות נפתח למועמדים דוברי עברית שעברו ראיון קבלה, ואינו מצריך ידע מקצועי קודם.
• קורס ניהול והקמת מסעדות נערך פעמיים בשבוע, בשעות אחר הצהריים, למשך כשבעה חודשים, וכולל כ- 220 שעות לימוד.
• קורס ניהול והקמת מסעדות כולל תרגילים, מבחני ביניים ופרויקט גמר שעל התלמידים להגיש לצורך קבלת תעודת גמר.
בין הנושאים הנלמדים:
• יזמות עסקית ובניית תכנית עסקית
• שיווק, יחסי ציבור, פרסום, מיתוג ומכירות
• תכנון מטבחים ועיצוב מסעדות
• קניינות וניהול מלאי
• הכרת המטבח המקצועי ובניית תפריט
• ניהול כוח אדם
• בר ומשקאות
• זכיינות ורשתות
• דיני עסקים וחוזים
• היגיינת מזון ותברואת מטבחים
• ניהול פיננסי


לידיעתכם: בתדמור פועל תיכון לנוער המשלב מקצוע ובגרות
למידע נוסף מלא/י את פרטייך ושלח/י עכשיו..


מלא/י את פרטיך
ונחזור אליך בהקדם

מידע לימודים
תחומי לימודים
מסלולי לימודים
קורסים נוספים
ייעוץ לימודים
פרסום באתר
כל הזכויות שמורות © 2003 לימודים אינפו / אינפו ערוצי מדיה ותקשורת בע"מ        תנאי שימוש      כתוב לנו      RSS